Kuntosali 24/7 (eläkeläiset, opiskelijat, työttömät)

Ympärivuorokautinen 24/7 kuntosalijäsenyys, toistaiseksi voimassa oleva sopimus. 39e/4vko

Pääset heti treenaamaan verkkokaupan oston jälkeen Fit Kuusaa mobiilisovelluksen avulla. Lataa puhelimesi sovelluskaupasta Fit Kuusaa -sovellus ja rekisteröidy.

Huomioithan, että alennukseen oikeus on todistettava valokuvalla.

Lataa kuva alennustodistuksestasi

39,00 € / Valitse sis. alv 10,00 %

Käytettävänäsi on ympärivuorokautinen ja ympärivuotinen kuntosali. 

Kuntosalilla käytössäsi on laadukkaat ja käyttäjäystävälliset laitteet monipuoliseen treenaamiseen. Salilta löytyy laitteiden lisäksi oman kehonpainolla harjoitttelu alue, maastavetopaikka, talja, käsipainoja, kahvakuulia, mattoja, jumppapalloja, vastuskuminauhoja ja nyrkkeilysäkki ym. 

Lisäksi voit käyttää ryhmäliikuntatilaa omaan treeniin, se olessa vapaana (ma-la klo 7-20, su klo 10-20 välisenä aikana). Tarkastathan ryhmäliikuntatilan ovesta tiedon, onko sali varattu.

Ryhmäliikuntatilasta löytyy pumppisettiä, käsipainoja, kahvakuulia, nilkkapainoja, kumilankoja, step-lautaa ja jumppamatot. Kaikkia välineitä saa käyttää, kunhan laittaa käytön jälkeen omille paikoilleen. Jumppamatto puhdistetaan sumutinpullossa olevalla laimennetulla yleispesuaineella, ja pyyhitään käsipyyhepaperilla. (Ilmajooga liinat eivät ole yleiseen käyttöön)

 

Minimijäsenyysaika on 8 viikkoa ja irtisanomisaika vain yksi  4 viikkoa. 

Tarkemmat sopimusehdot löydät nopeiten alapalkista "Sopimusehdot".

HUOM! Jos on teknisiä haasteita saada alennushintaan oikeuttava todistus sähköiseen muotoon, tule asiakaspalvelun ollessa auki kuntosalille. Ota mukaan alennushintaan oikeuttava todistus.