Ryhmäliikunta + kuntosali 24/7

Ympärivuorokautinen 24/7  kuntosalijäsenyys sekä pääsy kaikille ryhmäliikuntatunneille, toistaiseksi voimassa oleva sopimus.

Pääset heti treenaamaan verkkokaupan oston jälkeen Fit Kuusaa mobiilisovelluksen avulla. Lataa puhelimesi sovelluskaupasta Fit Kuusaa -sovellus ja rekisteröidy.

54,00 € / Valitse sis. alv 10,00 %

Käytettävänäsi on kuntosali 24/7, pääsy kaikille ryhmäliikuntatunneille (sekä myös ryhmäliikuntatila omaan treeniin, vapaana ollessa ma-la klo 7-20, su klo 10-20 välisenä aikana. Tarkastathan ryhmäliikuntatilan ovesta tiedon, onko sisällä käynnissä ryhmäliikuntatunti tai muuten varattu.)

Ryhmäliikuntatilasta löytyy pumppisettiä, käsipainoja, kahvakuulia, nilkkapainoja, kumilankoja, step-lautaa ja jumppamatot. Kaikkia välineitä saa käyttää, kunhan laittaa käytön jälkeen omille paikoilleen. Jumppamatto puhdistetaan sumutinpullossa olevalla laimennetulla yleispesuaineella, ja pyyhitään käsipyyhepaperilla.

 

Minimijäsenyysaika on 8 viikkoa, ja irtisanomisaika vain 4 viikkoa. Tarkemmat sopimusehdot löydät alapalkista "Sopimusehdot"