Ryhmäliikunta + kuntosali 24/7 (eläkeläiset, opiskelijat, työttömät)

Pääsy kaikille ryhmäliikuntatunneille ja 24/7 kuntosalijäsenyys, toistaiseksi voimassa oleva sopimus.

Pääset heti treenaamaan verkkokaupan oston jälkeen Fit Kuusaa mobiilisovelluksen avulla. Lataa puhelimesi sovelluskaupasta Fit Kuusaa -sovellus ja rekisteröidy.

Huomioithan, että alennukseen oikeus on todistettava valokuvalla.

Lataa kuva alennustodistuksestasi

49,00 € / Valitse sis. alv 10,00 %

Käytettävänäsi on kuntosali 24/7, pääsy kaikille ryhmäliikuntatunneille sekä myös ryhmäliikuntatila omaan treeniin, vapaana ollessa ma-la klo 7-20, su klo 10-20 välisenä aikana. Tarkastathan ryhmäliikuntatilan ovesta tiedon, onko sisällä käynnissä ryhmäliikuntatunti tai muuten varattu.

Ryhmäliikuntatilasta löytyy pumppisettiä, käsipainoja, kahvakuulia, nilkkapainoja, kumilankoja, step-lautaa ja jumppamatot. Kaikkia välineitä saa käyttää, kunhan laittaa käytön jälkeen omille paikoilleen. Jumppamatto puhdistetaan sumutinpullossa olevalla laimennetulla yleispesuaineella, ja pyyhitään käsipyyhepaperilla.

 

Minimijäsenyysaika on 8 viikkoa, joten irtisanomisaika vain 4 viikkoa. Tarkemmat sopimusehdot löydät alapalkista "Sopimusehdot"

HUOM! Jos on teknisiä haasteita saada alennushintaan oikeuttava todistus sähköiseen muotoon, tule asiakaspalvelun ollessa auki kuntosalille. Ota mukaan alennushintaan oikeuttava todistus.